Zásady ochrany osobních údajů

Vážený návštěvníku,
 
abyste si mohli zdarma stáhnout náš eBook, potřebujeme Vaše osobní údaje. Bezpečnost Vašich dat a jejich zpracování zákonným způsobem je pro nás prvořadé. Zde se dozvíte, jak Vaše osobní údaje zpracováváme a jak dosáhneme jejich bezpečnosti.
 
1. Kdo jsme?
Vaše osobní údaje zpracovává Quality Austria - Trainings, Zertifizierungs und Begutachtungs GmbH, organizační složka Zapsaná v OR Městského soudu v Praze oddíl A, vložka 64912 IČ: 28534212 DIČ: CZ28534212 (dále jen "provozovatel").
 
2. Jaké osobní údaje zpracováváme?
Abychom Vám mohli zdarma zaslat eBook, zpracováváme Vaše osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení a email. Pokud s tím souhlasíte, tyto osobní údaje zpracováváme i na zasílání užitečných informací, tipů a nabídek týkajících se manažerských systémů auditů na váš email.
 
3. Pro jaký účel zpracováváme Vaše osobní údaje?
Vaše osobní údaje zpracováváme, abychom Vám zaslali eBook a s Vaším souhlasem i na zasílání užitečných informací, tipů a nabídek týkajících se manažerských systémů auditů na váš email.
 
4. Jak nám můžete dát souhlas?
Souhlas na zpracování Vašich osobních údajů nám můžete dát zaškrtnutím checkboxu "Souhlasím se zasíláním užitečných informací, tipů a nabídek o manažerských systémů, audity na můj mail" při vyplňování formuláře ke stažení ebook.
 
5. Jak můžete souhlas odvolat?
Souhlas se zpracováním osobních údajů, který jste nám dali, můžete kdykoliv odvolat. Souhlas můžete odvolat kliknutím na "Odhlášení z newsletteru", který se nachází v patičce každého mailu nebo zasláním oznámení na email office@iqsservices.eu.
 
6. Jak dlouho uchováváme Vaše osobní údaje?
Vaše osobní údaje, které jste nám dali, abychom vám mohli zdarma poslat eBook uchováváme pouze dokud Vám tento eBook nepošleme.
Vaše osobní údaje, které jste nám dali, abychom vám mohli zasílat užitečné informace, tipy a nabídky manažerských systémů auditů na mail, uchováváme po dobu, dokud neodvoláte svůj souhlas.
 
7. Kam přenášíme Vaše osobní údaje?
Vaše osobní údaje zpracováváme prostřednictvím online aplikace Mailchimp, která je má uložené na serveru umístěném v USA. Tato země podle rozhodnutí Evropské komise zaručuje přiměřenou úroveň ochrany osobních údajů. Navíc provozovatel online aplikace Mailchimp poskytl dostatečné záruky za bezpečnost vašich údajů a zaručil se, že osobní údaje zpracovává v souladu s GDPR.
 
8. Nejste spokojeni?
Pokud nejste spokojeni s tím, jak zpracováváme Vaše osobní údaje, můžete nám dát o tom vědět na email office@iqsservices.eu. Také máte možnost podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů, pokud si myslíte, že Vaše osobní údaje zpracováváme nezákonně.
 
9. Jak zpracováváme vaše osobní údaje?
Vaše osobní údaje zpracováváme v elektronické podobě prostřednictvím online aplikace Mailchimp a v naší databázi uložené na PC pověřené osoby.
 
10. Jak zajistíme ochranu Vašich osobních údajů?
Bezpečnost Vašich osobních údajů je pro nás prvořadá. Abychom zajistili ochranu Vašich osobních údajů, přijali jsme nezbytná technická a organizační opatření. Data uložená na PC jsou šifrována a provozovatel online aplikace Mailchimp poskytoval odpovídající záruky za bezpečnost vašich osobních údajů.
 
11. Závěrečná ustanovení
Tyto zásady ochrany osobních údajů nabývají platnosti dnem jejich zveřejnění dne 1.4.2020.
Vyhrazujeme si právo tyto zásady změnit, pokud dojde ke změně zpracování osobních údajů v naší společnosti. O každé změně budete informováni mailem.